354097736991500

Laborvizsgálat

Miért minket válasszon?
  • Laborunkban már reggel 6 órától várjuk szeretettel!
  • A vérvétel már újszülött kortól is elérhető!
  • Akár aznapi időpontadással állunk rendelkezésükre!
  • Rendelési idő után és hétvégén az info@budaimaganrendelo.hu emailcímen lehet jelentkezni!

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a szervezetünkben zajló folyamatokat és teljes áttekintést kapjunk az egészségi állapotunkról. Ehhez sokféle laborvizsgálat áll rendelkezésre, amelyek gyorsan és fájdalommentesen elvégezhetőek. Ezen tesztek segítségével időben felismerhetőek a problémák, és meg lehet tenni a megfelelő intézkedéseket.
Az egyik gyakori laboratóriumi teszt a vérkép. Ennek segítségével megtudhatjuk, hogy mennyi alakos elem, mint amilyen a vörösvérsejt, fehérvérsejt, trombocita és vérlemez, található a szervezetünkben, abszolút vagy relatív értékeken megadva.
Az éhgyomri vércukormérés segít megállapítani, ha valaki cukorbeteg. Magyarországon mintegy egymillió ember szenved ebben a betegségben, és sokan nem tudnak arról, hogy azok. Így fontos, hogy rendszeresen vizsgálják magukat a diagnózis felállításához és a megfelelő lépések megtételéhez.
A vizeletvizsgálattal pontos diagnózist tudunk megállapítani sokféle anyagcserezavarra vagy vesebetegségre. Az egészségügyi állapotunk, illetve életkorunk figyelembevételével felmérjük, hogy szükséges-e egy további vizsgálat az eredmények alapján.
Bizonyos tünetek esetén azonnal laboratóriumi tesztekre van szükség…
Olyan tünetek, mint a fáradékonyság, sápadtság, és levertség, gyakran valamilyen probléma meglétét jelzik. Ha ezeket tapasztaljuk, érdemes felkeresni orvosunkat. Ugyancsak fontos ügyelni arra is, ha korábban nem tapasztalt tünetek jelentkeznek. A vizsgálatok és laboreredmények lehetővé teszik az orvos számára a pontos diagnózis felállításának megkezdését, mert számtalan fontos információ kideríthető bizonyos vértesztek elvégzésével.
Magánorvosi Centrumunkban különböző laborcsomagokat állítottunk össze, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelőt számára. Nálunk mindenki biztonsággal végezheti a teszteket, legyen az egy egyszerűbb vagy egy komplexebb vizsgálat.
Jöjjön el a Budai Magánorvosi Centrumba, és válasszon csomagajánlataink közül. Nem kell aggódnia a hosszas várakozás miatt, és beutaló nélkül is bejelentkezhet.