354097736991500

Orvosi diéta

Orvosi diéta szakrendelésünk keretein belül széleskörű tanácsadást nyújtunk pácienseinknek, egyénre szabott életmódprogramunk pozitív változásokat hoz a szervezet számára, nagy hangsúlyt fektetünk a testsúly csökkentésére, annak megtartására, de emellett még megannyi kedvező élettani hatás várható. A javulás észrevehető lesz a laborértékeken, kisebb eséllyel alakulnak ki gyulladásos folyamatok, helyreáll az anyagcsere, fokozódik a vitalitás, és a terhelhetőség is.

A program szakorvosok által kidolgozott tervek alapján zajlik, aminek menetéről, és felügyeletéről szintén szakorvos gondoskodik. Az állapotfelmérést, és célkitűzést követően kezdetét veszi a személyre szabott normoprotein diéta, ami öt darab, egymástól elkülönülő ciklusra osztható.

Biztosíthatjuk, hogy közös erővel, olyan eredményekre teszünk majd szert, amellyel elégedettségét a maximumra növeljük. Ne legyenek kétségei, bátran keresse fel intézményünket, és kérjen előzetes konzultációt! A Budai Magánorvosi Centrum szakorvosai készséggel állnak rendelkezésére!

Török Éva

Dietetika

Dr. Pácz Alexandra

Belgyógyászat, Kardiológia Fehérvári út 82.

Elérhető a következő rendelőben:
Buda
Foglaljon időpontot!

Válasszon időpontot!
Üzenet:
Elfogadom: