354097736991500

Orvosi Esztétikai és Anti-aging Magánrendelés

Orvos esztétikai kezelések június 1-től a Budai Magánorvosi Centrumban
Hétfőn és Csütörtökön 9:00 – 13:00 óra között.
Bejelentkezés: +36 20 4645600 telefonszámon vagy info@newbeauty.hu e-mail címen.

Az orvosi esztétika és anti-aging medicina az ember külső megjelenésének szépítésével és a természetes öregedési folyamatok lassításával foglalkozó, rohamosan fejlődő tudomány. Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. A külső megjelenés önmagában nem elég a pozitív kisugárzáshoz. A szépség belülről is fakad. Lehet, hogy külsőleg valaki nagyon szép, ugyanakkor nem érzi jól magát, és nem látja magát szépnek. Hiába kitűnőek valakinek a külső adottságai, ha emellett egészségtelenül táplálkozik és emiatt kevés vagy nem megfelelő minőségű antioxidáns jut a szervezetébe, idővel bőre veszít állagából, megjelennek rajta a különböző ráncok és bőrhibák, aminek hatására idő előtt elkezd öregedni. Az öregedést viszont lehet lassítani! Kívül-belül egyaránt. Az esztétikai orvoslás az egészségmegőrzéssel együtt ebben tud segíteni. A Budai New Beauty Központ orvosaként komplex öregedésgátlással foglalkozunk. Az alapos konzultáció során meghatározzuk, hogy mivel tudjuk a leghatékonyabban kezelni az öregedés tüneteit, emellett pedig holisztikus szakemberként az életmódbeli, a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is nagy hangsúlyt fektetünk.

Botox

A Botox, vagyis a Botulinum A toxin a természetben is előforduló ránctalanít szer, amely az arcon a mimikai izmok mozgásának gátlásával fejti ki hatását. A kezelés során a mimikai izmokba egy nagyon vékony tűvel Botox injekció kerül befecskendezésre, melynek hatására az izmok ellazulnak, és a kezelést követő 5. napra kisimulnak. Az eljárás körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, évente többször is alkalmazható. Hatása 3-6 hónapig marad meg.

Hyaluronsavas arc- és ráncfeltöltés

A hyaluronsav az emberi bőr alapvető alkotóeleme, tehát természetes anyag és teljes mértékben felszívódik. A bőrben vízmegkötő hatású, ezáltal biztosítja annak hidratáltságát, rugalmasságát, tónusát, és puhaságát. A hyaluronsavból az idő múlásával egyre kevesebbet tartalmaz a bőr, aminek következtében ráncok képződnek, elvékonyodik a bőr, illetve szárazabbá válik. Az esztétikai orvos a pácienssel közösen a problémás területnek megfelelően választja ki a kezeléshez legjobban illő töltőanyagot. Az egyes kezelés-típusok bizonyos esetekben együttesen is alkalmazhatóak.

Thread Lifting

Bioszálas kontúrozás (angolul Fine Thread Contouring, Thread Lifting), a megereszkedett bőr helyreállítási technológiák között az egyik legmodernebb és legjobb műtét nélküli eljárás. A beavatkozás során a bőr megfelelő rétegébe steril, hajszálvékony, bőrbarát szálakat helyeznek, amelyek később felszívódnak. A szálak, illetve a szúrások helyén regenerációs folyamatok kezdődnek el, amelyek fokozzák a kollagén termelődését, felgyorsítják a helyi mikrokeringést, beindítják a helyreállító folyamatokat. A bőrfiatalító hatás mellett a szöveteket is megemeli. Ez a technológia nem csupán a ránctalanításra alkalmazható, hanem emellett még az arc, nyak, kéz, a kar felső részének, a has, mell formázásra is. Az eljárás egyszerű, szinte fájdalommentes, hatása egy igen rövid gyógyulási idő után akár 2 évig is tart.

Orvosi lézer

A lézeres kezelések között a bőr frakcionált lézerrel történő fiatalítása mellett egyre nagyobb növekszik a népszerűsége a női intim területek, valamint a hüvely fájdalom nélküli lézeres rejuvenációja, illetve az inkontinencia orvoslása. A lézer energiát ad át a szöveteknek, amelyek felső rétegeiben levő víz ezáltal felmelegszik. A víz és a kezelt terület szövetei egyaránt a melegítés hatására elpárolognak, ekkor az így keletkezett kis sérülések (parányi sebek), gyógyulásra késztetik a környező, épen maradt szöveteket. A végeredmény pedig, hogy új kollagénrostok jönnek létre.

Az ablatív frakcionális széndioxiddal történő lézeres bőrfiatalítás – előnye a nem frakcionális lézeres eljárásokkal szemben, hogy a bőr gyógyulási idejét lerövidíti, hiszen a kezelt területen elhelyezkedő szövetet körülvevő egészséges, kezeletlen szövet természetes kötésként funkcionál a gyógyulás során.

A Vagilaser hüvelyi rejuvenációs kezelés szintén a kollagén termelését aktiválja, melynek eredményeképpen a hüvely tónusa fokozódik. A leghatékonyabb nem-sebészi, illetve nem-gyógyszeres lézeres rejuvenáció módszer jelenleg, a menopauza időszakában kialakult hüvelyfali sorvadás, a szülés után jelentkező hüvelyfali megereszkedés, a vizeletcsepegés (stressz inkontinencia) megelőzésére és kezelésére.

A kívánt eredmény eléréséhez 1-3 kezelésre van szükség, 4 hetes időközönként.

Izzadásgátlás Botox-szal

A botulinum A neurotoxin egy tisztított fehérje, amely ideiglenesen megakadályozza a kémiai jelátvitelt az izzadságmirigyek idegvégződésein, aminek következtében azok nem választanak ki verejtéket. Ezáltal csökkenti az izzadást a kezelt felületen. A botox hatása a kezelés után általában fél év – 8 hónapig tart. A tartós hatás elérésének érdekében átlagosan 6 havonta javasolt a kezelést megismételni. Természetesen a botox nem kizárólag a hónaljakon alkalmazható izzadáscsökkentésre, hanem minden, erőteljes izzadásra hajlamos testrészen, mint például a homlok, mellkas, derék, lágyék, a tenyerek és a talpak.

Mivel ez utóbbi területek rendkívül érzékenyek, ezért ott felületes érzéstelenítéssel és fagyasztással mérsékeljük az injekció okozta fájdalmakat, csupán néhány injekcióra van szükség ezeken a területeken. A homlokon az izzadásgátlás és a ránctalanítás egy ülésben történik.

Arcszobrászat saját zsírral

A saját zsírral való töltés kisimultabbá, teltebbé teszi az arcot, kézfejet, dekoltázst. Nincsenek allergiás reakciók és műtéti metszések, kizárólag természetes anyagot használunk a beavatkozáshoz. A zsírleszívás során érett, fiatal és zsír-őssejteket egyaránt átültetünk az új helyre, ahol nem csupán volumen pótlás történik, az áthelyezett saját zsír beindít egy regenerációs illetve bio-stimulációs folyamatot. A mezenchimális őssejtek sejtosztódással képesek önmagukat fenntartani és megújítani, valamint differenciálódással képesek más sejteket és szöveteket létrehozni. A fibroblasztokat aktiválásával új kollagén, elasztin rostokat, hyaluronsavat képeznek, az eredmény: a kezelt területet teljes mértékben rejuvenálódik, megfeszül, megfiatalodik.

Drakula terápia

PRP módszer néven is ismert. Az eljárás során a páciens saját vérét alkalmazzuk az esztétikai kezelésekhez. A vért alkotóelmeire bontjuk, a sebgyógyuláshoz és szövet regenerációhoz szükséges növekedési faktort tartalmazó vérlemezkék kerülnek kiválasztásra. A plazma bőrbe történő befecskendezése, vagy mezorollerrel történő bevitele, jelentős fiatalító hatással bír, amelynek eredményeként a megereszkedett bőr megemelkedik, a kisebb ráncok eltűnnek, a bőr tónusa javul, aminek következtében az általános megjelenése sokkal előnyösebb illete fiatalosabb lesz. A kezelés nem mesterséges és az eredmények is a jövőbe mutatóak. Az optimális eredmény elérése érdekében a Drakula terápiát kúraszerűen, fél éven belül elvégzett háromszor végzik, az eredmény pedig másfél – 2 évig tarthat. A 2. kezelés az elsőt 4 héttel, a 3. kezelés pedig fél évvel követi.

Epesavas zsírbontás

Más néven intralipoterápia: a helyi zsírlerakódások kezelésére szolgáló zsírbontó technika. Az injekció egy olyan mikro-zselatinos oldat, mely fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesav fajta a szervezetben természetesen is előfordul. A dezoxikólsav lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak, majd a test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki.

Biztonsága számos klinikai vizsgálattal bizonyított, az eddigi eljárásokkal ellentétben súlyos szövődmények (pl. szövetelhalás a phosphatidilcholin kezeléskor) nem következtek be.

Mezoterápia

Tűs mezoterápia esetén a mezoterápiás eszköz segítségével egy vékony tűn keresztül tudjuk a bőrfelszín alá juttatni a megfelelő mennyiségű hatóanyagot. A sok apró tűszúrás és az esszenciális tápláló anyagok elősegítik a kollagén és az elasztin termelését a bőrben. A kezelés, megerősíti a bőrt, valamint visszaállítja vitalitását és helyes szerkezetét.

Elérhető a következő rendelőben:
Buda
Foglaljon időpontot!

Válasszon időpontot!
Üzenet:
Elfogadom:

Dr. Regőczi Tamás

Aranyér ambulancia, Plasztikai sebészet, Sebészet és Sérv Ambulancia Fehérvári út 82.