354097736991500

Vendégeink véleménye

Fábián Anikó
Nagyon korrekt, szép környezetben levő Orvosi Centrum. A bónban leírt vizsgálatokat szakszerűen és teljes odafigyeléssel végezték! NEM maradt el a tanácsadás SEM, mit, mikor, hogy ellenőrizzük a meglévő anyajegyeket.
Csák ajánlani tudom Mindenkinek.

2016, péntek június 17.

——————————————————————————————————————————————————————

“Kedves Oltóközpont!
Azért írok levelet, mert a tegnapi nap folyamán voltam Önöknél nőgyógyászati vizsgálaton. Először és nagyon féltem a vizsgálattól, de Jeney Doktornő annyira segítőkész és kedves volt velem, hogy teljes mértékben sikerült megnyugtatnia és mindenki nagyon barátságos volt az egész rendelőben.
Szeretném megköszönni Önöknek a lelkiismeretes ellátást, ajánlani fogom a Központot minden ismerősömnek.További jó munkát és szép napot kívánok!”

2015, hétfő november 25.

——————————————————————————————————————————————————————

“Vegyes érzésekkel kerestem fel a Budai Magánorvosi Centrumot a sok negatív értékelés miatt. Szerencsére én csupa pozitív élményről tudok beszámolni.
A Savoya parkban voltam bőrgyógyásznál, Dr. Árvai Mariann doktornőnél.

Melanoma szűrést kértem, és néhány szemölcs, papilloma eltávolítását.
A vizsgálat igen alapos volt, így még bőrgyógyász nem nézte végig a teljes testemet. A vizsgálat alatt részletes magyarázatot kaptam az elváltozásokról. Az eltávolításokat is átbeszéltük, a doktornő elmondta a beavatkozás menetét. Kaptam érzéstelenítést, így gyakorlatilag fájdalommentes volt minden. A keletkezett sebek kezelésére részletes útmutatót kaptam, és le is volt írva az ambuláns lapra. Mindez majdnem egy órát vett igénybe.
A vizsgálat, a beavatkozás, az ellátás, a beteg kezelés össze sem hasonlítható az állami szakorvosi rendelőben tapasztaltakhoz (már ahová én járok, tartozom).
Nem bántam meg, hogy itt kezeltettem magam, jó szívvel ajánlom Dr. Árvai Mariann bőrgyógyászt.”

——————————————————————————————————————————————————————

Nőgyógyászati vizsgálaton a doktor kedves volt, figyelmesen meghallgatta a problémámat, elmagyarázta az ultrahangon látottakat, érthetően felvázolta a lehetőségeimet és humorával oldotta a feszültséget, ami bennem volt. Nagyon hálás vagyok neki, hogy javaslatával segített megbízható orvost találnom egy az ő területét nem érintő, de azzal összefüggő probléma megoldására. Maximálisan elégedett vagyok!”

——————————————————————————————————————————————————————

“Az elmúlt években kisfiam és én is Önökhöz megyünk labor-és szakorvosi vizsgálat esetén.
Udvarias, segítőkész fogadtatás, jól felkészült orvosok, eredmények rövid határidővel,így tudnám röviden jellemezni Önöket.
Jó szívvel ajánlom Önöket amikor kérdeznek az ismerősök én hova járok.

Ezúton is szeretném megköszönni munkájukat, melyhez további sok sikert kívánok!”

——————————————————————————————————————————————————————

“A magánorvosi rendelő mindig tiszta és a recepción hölgyek nagyon kedvesek és segítőkészek. Tiszta és rendezett váróterem. Kellemes környezet, gyors, fájdalommentes vérvétel, mindenki kedves és figyelmes A leleteim még aznap megérkeztek az e-mail címemre. Nagyon jó, hogy kora reggeli óráktól van rendelés.”

——————————————————————————————————————————————————————

“Telefonon kértem időpontot, amit rövid időn belül biztosítani tudtak és érkezésemkor kifogástalan pontosság és ügyfélkezelés jellemezte a rendelőben dolgozókat.

Dr. Pácz Alexandra szakmai tudása, tárgyilagossága, elhivatottsága példaértékű. Emberi hozzáállásban, szakmaiságban, modern szemléletben 5 csillagra vizsgázott nálam a Budai Magánorvosi Centrum.

Később egy e-mail üzenetben sportolással kapcsolatos tanácsot kértem a doktornőtől, amit az ügyfélszolgálat továbbított is felé és másnap meg is kaptam a szakmai választ, ami hasznos volt nagyon. Ez példaértékű, kivételes, nagyon köszönöm!

Továbbra is sok sikert és lendületet kívánok az ott dolgozóknak!”

——————————————————————————————————————————————————————

“Igényes, színvonalas hely. Több rendelésen is jártam az évek alatt.

Az itt dolgozó orvosok kiváló szakemberek, az asszisztenseik kedvesek, segítőkészek, továbbá még a vezetőségükről is pozitív véleményt kell alkossak.

Bármi problèma is merül fel igyekeznek, hogy mielőbb megoldást találjanak!

Aki épp egészségügyi intézményt keres, az csak a Budai Magánorvosi Centrumot válassza!”