354097736991500

Dr. Káli Gábor

Dr. Káli Gábor - Orvos-esztétika Savoya Park
Rendel:

Dr. Káli Gábor bemutatása

2010-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán. Az egyetem után biotechnológiai kutatási területen helyezkedtem el. 2014-től Belgiumban, majd Svájcban az őssejtek kutatásával foglalkoztam. Munkám során rendszeresen lehetőségem nyílt nemzetközi képzéseken részt venni, ahol találkozhattam a medicina innovatív és dinamikusan fejlődő területeivel. Felismertem, hogy mennyi lehetőséget és újdonságot rejt magában az orvos-esztétikai szakma. Lenyűgöztek azok az eredmények, melyek ma már műtéti beavatkozások nélkül elérhetőek általa, így szakmai képzésemet ezen irányban folytattam tovább.

2018 óta foglalkozom esztétikai orvoslással. Rendkívül fontosnak tartom a hitelességet, a széleskörű ugyanakkor alapos szakmai tudást és felkészültséget, ezért is döntöttem a nemzetközileg elismert American Academy of Aesthetic Medicine képzésének elvégzése mellett.

Az elmúlt évek során az orvos-esztétikában olyan szakmai kihívást és motivációt találtam, ami folyamatos tanulásra ösztönöz, hiszen egy olyan dinamikusan fejlődő területen dolgozhatok, amely rendkívül sok lehetőséget és újdonságot rejt magában nap, mint nap. Lenyűgözőnek tartom azokat az eredményeket, melyek ma már műtéti beavatkozások nélkül elérhetőek általa az anti-aging és a szépészet területén.

Számomra mindig is fontos volt az igényes, harmonikus, de ugyanakkor természetes megjelenés. Esztétikai orvosként is ezeket az elveket követem, munkám során célom, minden pácienssel a közös együttműködés kialakítása, az igények, elképzelések legprofesszionálisabb és legkorszerűbb módon történő megvalósítása.

Kiemelt szakterületeim közé tartoznak a hialuronsavas feltöltések, ajakfeltöltés különböző technikákkal, botox kezelések, PRP és különféle skinbooster kezelések és az intim esztétikai rejuvenáció.