354097736991500

Dr. Kovács Gábor Hunor

Dr_Kovacs_Gabor_Hunor
Dr. Kovács Gábor Hunor - Kardiológia Savoya Park
Rendel:Savoya: szerda: 16:00 - 20:00

Dr. Kovács Gábor Hunor bemutatása

2009-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

2015-ben Csecsemő- és gyermekgyógyász szakképesítést szereztem a széles körű tapasztalat és tudásanyag elsajátítását lehetővé tevő miskolci Velkey László Gyermekegészségügyi Központ munkatársaként. Ezt követően a Központ Perinatalis Intenzív Centrumában folytattam munkámat.

2017-től dolgozom a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben, ahol 2019-ben megszereztem csecsemő- és gyermekkardiológus szakképesítésem kiválóan megfelelt minősítéssel. Napi szinten a gyermekkardiológiai intenzív terápiában és az Intézet járóbeteg szakellátásában veszek részt, emellett munka- és érdeklődési területem továbbá a diagnosztikus és terápiás szívkatéteres beavatkozások, kardiológiai ultrahang diagnosztika, magzati echocardiographia és neonatológia.

2019-től a MHEK Perinatalis Intenzív Centrumának munkatársaként is részt veszek koraszülöttek és újszülöttek kardiológiai ellátásban.

2022 tavaszától pedig a Budai Magánorvosi Centrum Savoya Parki rendelőjében is várom a kis pácienseket gyermekkardiológiai szakrendelésemen.

Tudományos Társasági Tagságok: Magyar Kardiológusok Társasága, MKT Gyermekkardiológiai Munkacsoport, Magyar Gyermekorvosok Társasága, Magyar Perinatológiai Társaság, Association for European Paediatric and Congenital Cardiology.