354097736991500

Dr. Unger Zsuzsa PhD

Dr. Unger Zsuzsa PhD - Mammográfia, Ultrahang Fehérvári út 89-95.
Rendel:szerda: 8:00 - 14:00

Dr. Unger Zsuzsa bemutatása

Engedjék meg, hogy bemutassuk Dr. Unger Zsuzsa radiológust, aki a Budai Magánorvosi Centrum Mammográfia rendelőjében is várja a Pácienseket!

Általános orvosi diplomámat 1997-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2004-ben PhD fokozatot szereztem gasztroenterológiai témakörben, majd 2005-ben tettem le radiológiai szakvizsgámat. 2012-13-ban Komplex emlődiagnosztikai jártassági vizsgát tettem, majd megszereztem az Emlődiagnosztikai licence-t.

Pályafutásomat a Szent János kórházban kezdetem, itt tanultam meg a szakma alapjait, többféle modalitásban (hagyományos Röntgen diagnosztika, ultrahang, CT, MR) és szakterületen (gyerekradiológiától traumatológiáig csaknem minden szakterületen). 2009-től a Szent Imre kórházban voltam szakorvos, majd később az osztály vezetője is. 2016-ban elvállaltam a Semmelweis Egyetem Mammográfiai részlegének vezetését.

A diagnosztikai munka mellett graduális és posztgraduális oktatásban is részt vettem, illetve a tudományos munkától sem szakadtam el, emlőrákdiagnosztika és tüdőrákdiagnosztika területén segítettem a mesterséges intelligencia területén végzett fejlesztéseket.

Kiemelt szakterületem jelenleg a komplex emlődiagnosztika (mely magában foglalja a mammográfia, tomosynthesis, ultrahang, MR vizsgálatokat, valamint a mintavételeket is), de emellett továbbra is nagy számban végzek hasi, kismedencei, ér, pajzsmirigy, here, egyéb lágyrész ultrahang vizsgálatokat, valamint Röntgen és CT leletezést is a test minden régiójára kiterjedően.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt, azt, hogy a páciensek bizalommal fordulhassanak hozzánk minden problémával. Emellett igyekszem átadni azt a szemléletet, amivel a páciensek megtanulhatják a szűrővizsgálatok fontosságát, hiszen az időben felfedezett betegségek gyógyulási esélye lényegesen jobb a későbbi stádiumban felfedezett betegségekéhez képest. Szeretettel várom rendelésünkön.