354097736991500

Aranyér – Nodus – Proktológia

Az egyik leggyakoribb betegség manapság az aranyér.

Az aranyerességet általában az jellemzi, hogy csendben, tünetek nélkül alakul ki, majd csak előrehaladott állapotban vesszük észre (kitüremkedik a végbélnél) vagy akkor, amikor az aranyérnek már szövődménye áll fenn (vérzik, gyulladt).

Mind a szövődményes állapotot, mind az előrehaladott állapotot csak sebészeti beavatkozással tudjuk jó eredménnyel véglegesen kezelni.

Időben felismert esetet még lehet vágás- és fájdalommentesen gyógyítani.

Klinikánkon végbélsebészeti (proktológiai) rendelőt rendeztünk be, ahol az aranyerességet diagnosztizálni és gyógyítani tudjuk. Természetesen a végbél egyéb betegségeit is vizsgáljuk és ha lehet, akkor kezeljük (pl. repedés, tályog, sipoly, polyp).

Eszközeink alkalmasak a pontos állapotfelmérésre, a sürgősségi ellátásra, de felkészültek vagyunk a vágásmentes gyógyításra is.

Mi az aranyér? A végbélben egy tágult érhalmaz, mely belóg, kitüremkedik, feszül vagy fáj. Ettől kellene megszabadulni. A kimetszés is jó, de nagy fájdalommal jár, sebbel, elhúzódó gyógyulással, váladékozással/vérzéssel. Ez a hagyományos megoldás.

Amiben viszont mi hiszünk az a vágás- és fájdalommentes technika.

Rendelőnk alkalmas a szövődményes, jelentős panaszokkal járó állapotok ellátására is.

Természetesen vannak esetek, amik kórházi ellátást igénylenek, ilyenkor a megfelelő helyre irányítjuk a pácienst.

Ha úgy érzi, hogy segíthetünk állapotának felmérésében vagy már ismert aranyerének gyógyításában, akkor várjuk jelentkezését.

Elérhető a következő rendelőben:
Buda
Foglaljon időpontot!

Válasszon időpontot!
Üzenet:
Elfogadom:

Dr. Regőczi Tamás

Aranyér ambulancia, Plasztikai sebészet, Sebészet és Sérv Ambulancia Fehérvári út 82.