354097736991500

Dr. Czeller Dániel

Dr. Czeller Dániel - Sebész Savoya Park
Rendel:

Dr. Czeller Dániel bemutatása

Általános orvosi diplomámat 2016-ban szereztem meg a Semmelweis Egyetemen. Végzés után a Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórházának Általános Sebészeti Osztályán helyezkedtem el, jelenleg is itt dolgozom. 2022-ben kiválóan megfelelt minősítéssel általános sebészeti szakvizsgát tettem.
Gyermekkorom óta sebésznek készültem, mindig is szerettem, ha „kézzelfogható” és látványos eredménye van a munkámnak. Egyetemi éveim alatt több hónapot töltöttem rangos külföldi egyetemeken (Universitiy of Palermo- Olaszország, American University of Beirut- Libanon). Az elmúlt években nagyszámú műtétet végeztem az általános sebészet szinte teljes spektrumából. Kiemelt érdeklődési köröm a laparoszkópos vastagbél-, és végbélsebészet. Ezenkívül nagy számban végzek laparoszkópos epehólyag-eltávolítást, sérvrekonstrukciót, emlő és proktológiai műtéteket. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai kongresszusoknak, tanfolyamoknak.
Sebészi tevékenységem során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy az adott beavatkozás a lehető legkisebb megterhelés és fájdalom mellett kitűnő funkcionális és esztétikai eredményt adjon.